V sproščujočih poletnih mesecih so tu zadovoljili potrebe po oddihu številnih domačih in tujih gostov, v romantičnem okolju pa je bilo tudi kar nekaj poročnih zaobljub. V bolj delovnih mesecih pa so vrata odprta tudi tistim, ki si želijo v tem pomirjujočem okolju organizirati poslovni dogodek, seminar, team building, manjši strokovni kongres in kakršnokoli praznovanje – od martinovanja do novega leta ali pa zabavno počastitev častitljivega osebnega jubileja.

Kraj za odličen poslovni dogodek

Na vrhu enega od gričev Ljutomerskih goric, v osrčju Jeruzalema, obkrožena z vinogradi, obširnim razgledom, mirom in tišino stoji zgradba iz 18. stoletja. Letos so jo skrbno prenovili v kraj za oddih in sprostitev Sibon Wine & Spa Resort, kjer se zgodbe iz preteklosti prepletajo s sodobnim življenjem.
Sodoben dizajn hotela, v katerem je 24 sob in en apartma, se prijetno združuje z lesenimi tramovi, obokanimi stropi in »toplimi« opečnatimi zidovi. Dekor, sestavljen iz različnih oblikovanih in tradicionalnih predmetov, zbranih po vsej Evropi, daje občutek ležerne svetovljanske elegance, v kateri pa se počutite domače.
Dvorana, primerna za največ 30 gostov, z vso potrebno avdio- in videoopremo bo zadovoljila še tako raznolike želje gostov. »Družabne dogodke lahko organiziramo tudi v vinski kleti, ki sprejme do 35 oseb. V primeru zakupa celotnega hotela lahko organiziramo dogodek za sto oseb«.

Dober tek in na zdravje!

Med bivanjem v njem boste deležni tudi vrhunske kulinarike s poudarkom na ponudbi lokalnih specialitet in dobrot. Takšna je na primer prleška tünka. Gre za najboljše kose svinjskega mesa, brez kosti, kože in površinskih masti. Ko pride iz razsola, se pokuha ali popeče ter podimi. Prekajeno meso se da v tünko oziroma na plast zaseke, na meso se da nova plast zaseke, pa spet meso in zaseka … Z zorenjem v zaseki dobi meso poseben okus, ki ga cenijo tako poznavalci gastronomije kot ljubitelji dobre hrane.

Ne boste se mogli odreči niti raznovrstnim domačim pogačam, tu pa je tudi domovina res odličnega bučnega olja. »V središču vseh naših jedi so sveže sestavine, ki jih ponujajo naši lokalni pridelovalci. Jedem dodamo svežino začimb in dišavnic, ki jih po svoji kulinarično ustvarjalni domišliji nabere naš chef in jim tako doda svojo noto,« pravijo v kuhinji Sibon Wine & Spa Resorta, kjer vas izbrana ekipa kulinaričnih mojstov ne bo razočarala.

Rezervacije na 031 379 752 in info@sibon.si
Več o korporativnih dogodkih

Galerija fotografij