Tu je vedno veselo. Prepustite se vzdušju veselih Pomurcev.

Ptuj / 30 min

Ptuj je staro mesto novih doživetij. Grad nad mestom najstarejših vinskih kleti gleda na ulice z enim najbolj barvitih karnevalov na svetu in kurenti, katerih izjemnost je prepoznal tudi UNESCO.

Več o Ptuju

Murska Sobota / 30 min

Murska Sobota je mlado mesto, polno energije in doživetij, z bogato zgodovinsko vrednostjo. Pridite in raziščite bisere, ki jih skriva Murska Sobota!

Več o Murski Soboti

Lendava in vinarium / 30 min

Lendava je drugo največje mesto v Prekmurju in najvzhodnejše mesto v Sloveniji, tik ob meji z Madžarsko. Vinarium Lendava. Razgledovanje po Prekmurju se prične v Vinariumu Lendava. Kdaj ste lahko na en mah zrli na pokrajine kar 4 držav naenkrat.

Več o Lendavi

Maribor / 50 min

Središče slovenske Štajerske obdajajo zeleni gozdovi Pohorja, sončna vinorodna pokrajina in reka Drava, ki teče skozenj. Maribor je očarljivo mesto z bogatimi zgodovinskimi in kulturnimi koreninami, ki segajo daleč v srednji vek. Vrhunska kulturna ponudba in številni festivali navdušujejo tudi danes

Več o Mariboru

Lokalni obiski

Pri prihodu v Ormož vam predlagamo, da najprej obiščete Muzej Ormož, kjer boste naše mesto in njegovo zgodovino spoznali skozi ogled Grajske pristave in ormoškega gradu.

Izleti
Visit Pomurje