Dobrodošli!

Dobrodošli!

NAMESTITEV

Za vse, ki imate radi dizajn in naravo, je resort Sibon prava odločitev. Brezhibna kombinacija preprostosti, elegance in modernosti, kjer se boste počutili kot doma in doživeli pravo pozitivno energijo.

REZERVIRAJTE SVOJO SOBO

Naše ponudbe in paketi

RESTAVRACIJA

Prleška kuhinja, kjer se združita tradicija in tehnika, da gostom ponudimo pristno izkušnjo gastronomske dediščine te dežele z uporabo lokalnih proizvodov, predvsem zelenjave in zelišč z našega vrta.

POKRAJINA

Obsežna površina resorta se gladko zlije z okoliškimi griči, kar povečuje njegovo naravno eterično vzdušje. Od roba našega ogrevanega neskončnega bazena se razprostira bujna pokrajina, do koder seže pogled.

ODKRIJTE POKRAJINO

IZKUŠNJE

Kaj je izkušnja, če ne raziskovanje samospoznanja? Izkoristite priložnost, da odkrijete nove strasti in jim dovolite, da vam obogatijo življenje. V Sibonu si želimo deliti naše hrepenenje po modrosti in ljubezen do številnih dogodivščin, ki jih ponuja ta dežela.

IZKUSITE NEKAJ NOVEGA

DOGODKI

Ne glede na to, ali si želite intimnega srečanja ali druženja na neukročenem podeželju, bo izkušeno osebje Sibona poskrbelo za vas.

Ponujamo neskončne možnosti za najrazličnejše dogodke, ki so prilagojeni vašim potrebam, pa naj bo to pomemben delovni sestanek ali nepozabna zabava. Naša brezhibna storitev in tišina našega resorta bodo vaš dogodek spremenili v spomine, ki jih boste ohranili za vedno.

Very nice stay there with my girlfriend. We were both surprised and happy to have such a lovely welcoming. Breakfast is very good, we are recommending!

MILAN BRDAJZ

The location is excellent, the room is big, beautiful, all new furniture. Bathroom is great too. Lots of tv channels and if you are traveling with a kid you can do a “cast”, from your phone to the TV.

HELENA KOKALJ

AKTUALNO V SIBON RESORT

Novice & Dogodki

spa_port_1-1

Kmalu tudi SPA

Zasebno savnanje po predhodni rezervaciji termina, prav zagotovo poskrbi za posebno doživetje ter nepozabne trenutke v družbi vaših najbližjih.

Kulinarična doživetja

Nepozabne romantične večerje s tremi, štirimi ali večimi hodi v dvoje in kozarcem vina v čarobnem ambientu slikovitega Jeruzalema…

Zasebna zabava

Si želite dobro zabavo, v širši ali ožji družbi, ki mora biti nekaj posebnega, nekaj, kar se bodo vsi udeleženci, radi spominjali?

Izbor je lahko samo SIBON Wein&Spa Resort Jeruzalem